michaelbremner : architecture and design

about : profile : contact
Extension with light filled living areas  

Renwick Street House, Drummoyne

We created an extension with light filled living areas that interface well with the garden and adjacent buildings. The building was orientated so that the new work faced north. This enhances the positive qualities of the site and surroundings, changing existing emphasis on unsightly rear neighbouring buildings to the side neighbouring buildings which were lower in scale.

Renwick Street House, Drummoyne
 
  about us       contact michael bremner
  Renwick Street House Interior Design: Renwick Street, Drummoyne Extension: Renwick St, Drummoyne    

TEAM:
Michael Bremner, Melanie Mackenzie & Daniel Vidal

  areas that interface well with the garden and adjacent buildings     < back